//Forever Imperfect
Testing ♥
Thursday, December 22, 2011 @ 12:09 AM | 0 Comment [s]

Okay, aku saje je menggedik bukak blog lama. And aku tahu korang semua kalau tengok terpapar post ni dekat dashboard korang tak boleh bukak blog aku sebab aku private. Hehehe. 



Blog ni akan di jadikan blog percubaan. Yesss, segala benda aku akan try buat kat blog ni dulu baru buat dekat blog asal. Huhu. So, gdbye! Xx

Attention People !
Thursday, March 17, 2011 @ 3:52 AM | 0 Comment [s]

Intan dah tak guna lagi blog ni , I have a new one , HAHA *tahape hape -.-

My new blog ;


7 months ♥
Monday, March 7, 2011 @ 11:23 PM | 0 Comment [s]


Bieeee , happy anniversary 7 months syg :D Hurrayyy ! ♥

Now aku dgn Luke dah 7 bulan bersamaa :) awhhh sumpah mcm tak percayaa je . Rase baru je kenal dia smlm *Kay nmpk sgt tipu :P

Anywayy . Awakkk , sy happy gilaaaa kay bila dgn awakk ♥ Bila kte duduk same-2 , jalan same-2 , rase nak hugg tp tahan je HAHAHAHA :D Sy sukaa tengok awakk ♥ tp tp sy tak suka bila awak tengok sy :P Maluuuu lah *Kay gedik :P Yelaa , awak selalu usha sy mcm .. Ntah HAHA ♥


Semua kenangan-2 manis kte bersama , sy takkan lupaa semua tu :') andd paling besttt smlm kte gaduh manja-2 kann b ? *Silakan muntah beramai-2 ye , haha Awak lah kira bp lame dah kte bersama salah :P Sy ejek awak , awak touching bagai . Alolololo :*


Ape-2 punn hopeeee dapat lah kte still selamanyaa even mcm-2 jd kankan ? Last word , LHME , I LOVEEE LOVEEE LOVEEE YOUUUU SO MUCH :* muahmuah .

Aku Janji ♥
Saturday, March 5, 2011 @ 1:53 AM | 0 Comment [s]

Ahhhhhhhhhhhh , amat memenat kan hari ni . Yeahh . Tadi dekat sekolah aku ada program ' Aku Janji ' khas untuk pelajar tingkatan 3 && 5 . Ibu bapa pelajar-2 yg terlibat kena hadir ke sekolah dan menandatangani kad laporan prestasi pelajar .

Mak aku wakil kpd aku dan Adah adik aku tu . Ahhh amat memalu kann . Ni lah dia result Ujian Selaras 1 aku hari tu ;

Bahasa Melayu : 60 %
Bahasa Inggeris : 56 %
Mathematics : 87 %
Pend. Islam : 80 %
Sejarah : XX %
AddMath : 46 %
Lukisan Kejuruteraan : 72 %
Physics : 30 %
Chemistry : XX %


Okayy , sila lah gelak puas-2 . HAHA terok nyaa result aku !! Sorry mak :'( Buat masa ni Along ada 2A's je . Okay lah tu . HAHA okay ke ? Sejarah and Chemist ? Tak payah tahu . Gagal . Kbye *Sorry cikgu Z and N

Tiba-2 ade pulaa sesi photography dengan budak HOT . Euwww HOT kewwwww ? Siapakah ? Ni diaa ;

|

|

|

|

|

|

|

|

\/



From left ; Iera , Nyawan , Adah andd Me :D

Budak HOT nya yang ganjil di situ . Ala yg berlainan jantina tuu . HAHA .

Yeah , adik aku si Nyawan tu ramai peminat -.- Ramai orang ckp dia handsome . Erk . Fr me kankan , my boyf , Luke , handsome lagi . Muahahaha ;D kay Nyawan , kau mmg handsome *Blueks :P

And lihat lah lagi gambar-2 bengong :P

|

|

|

|

|

|

|

\/



Thats me , huwahuwa :P



Kay aku tahu aku chomel :P



Nyawan , pahal kau mempelik ? HAHA



Adah withh Boboi Boy :D HAHAHA . Sje je aku snap , takde kerjaa (:

Kay , takat tuh jehhh , byebye ^^,

Wednesday ♥
Wednesday, March 2, 2011 @ 3:23 AM | 0 Comment [s]

Bergerak ke tapak perhimpunan dengan Gendot tersayang , Adah :) Masuk ke barisan PBSM . Yela hari rabukan ? Lepas tu gosip-2 dengan Adah ^^ wowww aku dengan Adah tak pernah berhenti bergosipppppss . Macam-2 cerita keluaq ;P


Math
Hurray ! Cikgu tak masuk kelass *rindu cikguu lahh /:* Nak result test 1 butbut cikgu tak dtg pula . Its okay laa kan , lepas tu dengar ceramah dari cikgu S , wowww . Dia ngotek budak sains . Hamboiiiii . Nasib baik Hafizhat tak dtg . Kalau tak entoh lerr .


Pend. Islam
Uztazah comel melmel :) Iloveyouuuuu *tiba-2* Tengah best-2 belajar kann , tiba-2 kena panggil dengan En. Pengetua . Eh silap , Pn. Pengetua . Muahaha :D Kena lah potpetpotpet . Tak tahan time cakap pasal couple . Perghhhh menusuk ke kalbu bhaii .


Kringgg !!! Rehat lah :D Tett jumpa Aiman 4vc2 . Huwahuwa :P Dia tahan aku . Aku stop then aku blahh . Lepas tu time rehat kantoii . OMG malu gilaa kayy , HAHA . Mcm mana lah Aiman boleh nampak kan ? Malumalu >.<


Chemist
Gosip dgn Ain . Hihi . Cikgu Nazri ajar , ya Allah . Sian pun adey nengoknyey . Sorry lah cikgu . Sy tk paham lerr cikgu ajaa ape . Hebat kan ? :D Time blah from makmal , jalan dgn Luke . Aw awww , iloikeeee ♥


B. Inggeris .
Otw pergi bilik SAL lalu kelas Aiman , dia duduk tepi tingkap then dia panggil . Lepas tu dia ckp ' Ain mana Ain ? :D ' HAHAHA aku gelak je . Ain rope nak nanges je . Yelaa Aiman dgn aku ckp dia kelam . Haha :P then ade presentation blablaa .


EXTRA : Kelab Setia Intan juara pertandingan lukis logo . Wehoooo ! Banggalah kann :P
Now tengah tunggu hadiah dari cikgu Fazihah comel :) *cikgu tak habis-2 sakat aku dgn Luke -.- , pssttt aku suka sbnrnya :$*

Boy boy boy .
Friday, February 25, 2011 @ 12:09 AM | 0 Comment [s]

Hari ni aku nak story sikit lah kann pasal seorang hamba Allah ni .





Lelaki , berumur 15 tahun , kelas 3b* dan menetap di #$&^%@ . Biar aku bahasa kan dia sebagai Y okay ? Bukan apaa . Aku sangat lah terkejut bila dengar cerita Si Y ni minat aku . Mana aku tahu ? Aku tahu dari kawan adik aku Adah , Si S .


Mulanya ingat Si S tu tipu je . Rupanya bila fikir-2 balik , patut lah hari tu aku ada nampak Y kat kantin , dia tengok aku macam .. Ntah . Senyum sorang-2 . Tapi aku abaikan je . Yela mana tahu apa-2 kann . Aku buat bodoh je lah . Sampai lah dengar cerita Y tu minat aku . Haha .





Dia ada mintak tolong dekat S ni , suruh ngayat aku -.- Y ingat aku fm 2 . Wowww awet mudanya aku , hahaha :P Punya lah aku bangga jadi senior , ramai orang ingat aku kecik lagi -.- ye , amat menyedih kan di situ :P


Berbalik kepada story aku . Tadi ada sambutan Maulidurasul . Memang banyak kali jumpa Y ni . Paling lawak bila aku dgn Ain lalu kelas Y , Y kat luar time tuh . Y nampak aku , terus dia berdiri tegak sambil minum air kotak . HAHAHA kelakaa gila face dia :P Then dia cover-2 haha


Apa-2 pun , Y , you're my adik okay ? :) Okay lah , tu je aku nak cerita . Bye

Ujian Selaras 1 .
Tuesday, February 22, 2011 @ 10:37 PM | 0 Comment [s]

Yea . Lama aku tak update blog ni bukan ? Aku pergi menghilang kan diri sebentar . Pergi ke mana ? Pergi menghadapi ujian selaras 1 T.T





Ahhh . Rasa macam nak mati jawab soalan-2 test 1 . Teramat lah sukar . Rasa macam nak meletup je kepala . Macam orang gila pun ada . Tapi buat lek sudaa . Sbb aku tahu , satu kelas aku rasa mcm aku . Hihihi :D


Time test aku sukaa . Sbb apa ? Dapat tengok L :) Tapi aku tak suka juga . Maaf , bukan tak suka . Tetapi segan . Sebab apa ? Sebab L suka tengok aku . Awwww , hihihi . Time test Chemistry semalam , L toleh belakang , pandang aku then say ' i love you ' and I was likeee awwwwwwhhhhhhhhhh HAHAHA . Then aku balas lah balik kann . Heee ♥





Ain jadi bahan aku minggu ni . Aku panggil dia kelam :D Sebab apa ? Sebab Aiman yang bagi gelaran tu . Ain dapat gelaran tu sbb time balik sekolah Ain menjerit macam orang kena histeria sebab tengok Aiman and aku beraksi . Cewahhhh beraksi ? Beraksi apaa ? Haha jangan fikir bukan-2 ye :') Memang lawak Ain kembar aku tuu . Hihi ;D


Now time for study . Esok last test ; math , Lk andd addmath . OMG . Hopeee dapat lah aku jawab dengan mudah . Doa kan aku lulus ye . Aminn .


Older Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!