//Forever Imperfect
couple ?
Tuesday, July 27, 2010 @ 5:05 AM | 0 Comment [s]

ehem . assalammualaikum kpd pembace2 sekalian *mcm lahh ade pembace kann ? haha
todayy , aku na ckp sikit psl couple ^^
woahhh , aku sure , zaman skrg mmg ramaii sgt yg bercoup2 ni kan ?
mesti punye lahh , zaman moden lahh katekan ..

okeyy , act aku na ckp sikit ah psl aku ngn M ni .
ramai org suruh aku coup ngn dia .
ehem2 , bak kata anis " couple2 jugak , tp couple care bijak "
wahhh betul tuh ^^
jgn lahh lepas coup terus jd bongok kann ? HAHAHA

so , aku dah bincang dgn M .
dia ckp dia mmg na sgt3 coup ngn aku *berbunge2 hati aku , haha ;)
korang tanye aku ? aku lg na sgt5 . hehe :P
so kami sudah set tarikh .
mudah2 an berjalan lancar ape yg dirancangkan tuh :)
aminnnnnn .
knp tk sekarang ? tk ready lahh awakkk :)

then td dorang pakat na pggl aku mr. L .
ade gaye sekali tuh *jari lain korang tutup just jari telunjuk and ibu jari je bukak k ?
HAHA . why L ? name dia sbenaa L ,
tp pggilan manje dia M *aku je boleh pggl dia cmtu , HAHA kidding ! :))
so aku kan sporting *perasan , HAHA :D
aku ckp okeyy je . HAHA :P
k ah , dah blurrrr , haha byebye ;))

p/s : aku suka jumpe M td time rehat , auwww ^^




by intansyazleena


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!