//Forever Imperfect
grr :'/
Saturday, July 24, 2010 @ 1:04 AM | 0 Comment [s]

rupanyaa ' hidup ' secara rahsia2 ni susah ye ?
yelaa , orang sekeliling tktau .
org pun ckp lepass jeaa , kte yg kt sini pedih dalam hati .
haiyooooo :O .
okeyy , aku tau korang tk phm ape yg aku ckp ni kan ?
*waitwait , act aku ckp ke aku menaip ? HAHA

okeyy , 1st August ni my birhtday :D
HAHA woot woot (!)
tak saba rasenye ;)) ehem2 .
F ajak aku mkn kfc , dua2 je ,
HAHA sumpah takutt wehhhh !
yelaaaa , dua2 jeaa , if ad kwn boleh lah , hee :P
aku tolak , tp dia suruh try .
weeee ~~ aku takut ! haha :DD
kau na blanje kann ? aku on jeaa ! hee ;D
tp aku tk comfirm boleh ke tk ek ?
sbb my birthday same ngn ayah aku .
mesti out - ing punyaa ,
yelaa , hari ahad kann 1st August tuh ? :)

okeyy lah , buhbye :))






by intansyazleena


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!