//Forever Imperfect
jealoussssss
Monday, July 12, 2010 @ 12:10 AM | 0 Comment [s]


huaaaaaaa )); b , why you kuat jeles ny ? hmmmmmm . act i takde suka punn kt F . hmm :/ td ehem ckp ' intann .. F kate dia na try tackle intan .. ' aku terkejut plus malu time tuh , HAHA . bkn malu sbb pe , aku malu ngn ehemm tuh lahh . hahaha ;)) . aku ckp lah ' huh ? tipu lah ' dia ckp ' ya allah betulll ' haihhh . ntah lahh wehh . aku blurrr . patu time kluaa dari bilik ' tuttt ' , aku jalan laju ,patu dia ckp ' eleh intan , slow ah sikit .. ' okeyy aku pun slow , jalan ngan dia , tya pasal F suke aku tuh . haihhhhhh -.- aku tktau na buat apee . balik sch td ecah ckp kt aku ' intan , ehemm ckp dia jealouss kau ngn F . aduhhhh . aku tk suke F pumm . kuat jeless lah budak ny , hehe . satu kpalee yaww ! and nw , aku tktau lahh na buat apee . hehhh

***

S
SP
SPA
SPAI
SPAIN
SPAI
SPA
SP
S

SPAINNNNNN ! YEAHHH , AKHIRNYAAA KAU MENANG JUGAK KANN ? MANE AKU TAU ? TGOK BOLA KE ? TAK LAHH , MAT YG TEXT AKU PUKUL 5 PGI TD . YEAHYEAH , SPAIN MENANG KAN MAT KANNN ? YEAHHHHHHHH ! HAHAHAHA ;DD JUM SORAK SAME2 JUM , KITE GENG KAN ? WEEEEEEEEE ;))



by intansyazleena


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!