//Forever Imperfect
todayy ,
Thursday, July 22, 2010 @ 12:25 AM | 0 Comment [s]

arkkkkkkkkkkkkkkkhh . alhamdulillah , kenyang aku hari ni :) baru jea lepas makan nasi pluss lauk ayam sambal , *nyumnyumm* dan terus menghadap komp untuk update blogggg dgn cerita2 yg goblok . HAHAHA(!) :D

eh , tetibe pulak tringat ain pluss chgu syed :) bila dgaa ayat tuh . aiyaa , chegu syed ah ckp ' asyik buat soalan log ,log , log , lame2 nt jd goblok ' *sambil mate chegu bulat kan* , HAHAHA kelakaa :D then kt makmal fizik aku sj sebut2 goblok tuh , ain ape lg , gelak mcm na mati . mcm lawak sgt jeaa perkataan tuh . err tp kalau tringat muke chegu syed dgn matenye yg bulat , jupjup , bukan mate je , perut pun ! HAHAHAHA mmg ah kelakaa . ahaha :Pp

okeyy , first , na story pasal M . aku tktau lah dia marah aku ke , ape . tp mmg td haihh beza laa prangai dia . tk kan dia jealous pasal F kot ? F ade bgtau M somethings ke ? hmmm hope tk :'/ F .. err mate kau cantik . HAHA . adah pun ckp maa :)) tmbh2 an yg time kt public fun sch hartu , kau tgok aku , aku senyum , kau angkat kening , eeee geram ! HAHA xDD

okeyy , then td onl fb jup . pffft , boringg -.-' andand aku sukaa tgok pics M . cute , handsome , putih :) haha grrr geram ;))

p/s : wehhhh (!) aku dah ade kredit , cepat2 lah text ye (!) , sure aku replyyy :D *err patut ke aku bgtao korang ? rasenya tk kot en ? AHAH



by intansyazleena


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!