//Forever Imperfect
budak gila ;DD
Friday, September 24, 2010 @ 11:42 PM | 0 Comment [s]

Heshh budak tak betul sorang ni . Still tak sedaseda diri lagi ;D aku benci kau lah babyy ;D susa sgat ke na fhm ? HAHA . Kau ingat kau send text bagai aku na rep ke ? Pegi masuk kubor la kau , haha . Kau suruh aku tuka numb ? Tak boleh saba ke babyy ? HAHA ! Otw kot na tuka numb . Tggu mase je ni . Bedohh ! HAHAHA .

Pastu dia suruh aku delete dia dari blog ni . Kau ade follow eh ? Tak tahu pun aku . HAHA . Kalau kau nak , kau lah yg stop follow aku babyy ! Ni arah2 kan aku pulak . Aku ni kuli kau ke babyy ? Hahaha pleasee lahh dohh . HAKTUIHH !

Then dia send lagi text ' asal tk balas ? ' eh sukee hati aku lahh derr . Aku punya hak laa bedohh . Kau text semua2 tuh kau na suruh aku rep kan ? HHAHAHA aku na msg dgn orang mcm kau ? Baik aku msg dgn orang gilaa . Lg best . Haha . So g mampuihhh . HAHAHA

p/s ; Kacau lah aku lagi budak , HAHA . DASAR ORANG BENG - NGONG ! HAHAHA ;DDDDDD


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!