//Forever Imperfect
ehemmm , malu lah xD
Wednesday, September 15, 2010 @ 10:31 PM | 0 Comment [s]

okeyy na story pasal smlm sikitt .
smlm tauu , tgah syok msg L en , tetibee L text ,
suruh aku kluaa kedai jap .
dia ad kt tpi kdai aku , HAHAHA .
maluuuu xD
aku tknak kluaa , adah and wan tgok ,
okeyy betul tuh dia ;PP

time tuh mkngah aku dtg .
sj singgah ;P anak2 diaa kan smua laki ,
habis komp aku kena serbu , dorang main game =='

tgok2 , L g mkn kt kfc , eleh dekat je ;P
haha . dah tu mkngah aku na g kl balik ,
so aku ponn dok luaa , ade sikit prob yg kte bincangkan ;PP
ecehh . mule2 mkngah aku tknak tido rumaa aku tau .
time na balik tuh , smua ank2 dia dah masuk kretaa .
skali tgok mak dorang tgah sembangg lg ,dorang masuk kedaii aku balik .
hahaha , sambung main gamee . heshh laki mmg cmtuh kan ? gila game =='

then ehemm , nmpk L kluaa dari kretaa ,
HAHA . dgn adik dia yg tembam tuhh , alaa2 chomel nyaa .
heheee xD bila dia dah dekat , okeyy aku betul kan rmbut jap .
dah cutee , nmpk diaa dah mkin dekattt nehhh ! HAHAHA .
tetibe adah tolak2 muke aku suruh tgok L .
aku ckp tnak2 en , bpk aku prasan xD
bapak aku ponn tgok jelaa L , haha muke bpak aku tk maraa ponn .
yeayyyyyy ! haha ♥

tuptup tetibe mkngah aku ckp ' haa aku tido sini laa snang '
aku ponn berlari bgtao ank2 diaa .
haha , aku ckp ;
' weyy smuaa tido sinii ;D '

dorang ;
' hah ? smuaaa ?! '

aku ;
' haaaa ;D '

dorang ;
' yeayyy yeayyyyyyy !! '

astaga riuhnyaa kedai akuu .
dah mcm kt hutan ==' hahahaha end ;D

p/s ; pacek L ade yg dah tahu pasal kitorangg ;PP time dia ade kt slangor , aku kt kl en , L ckp pacek diaa na bwk g setapak jayee , tp L maluuuu , hahaha kelakaa gilaa xDD . ehh mirull , budak sial tuh engat en , kau boyf aku dohhh ! hahahaha . BOOOOO !


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!