//Forever Imperfect
gembira :DD
Tuesday, September 28, 2010 @ 12:05 AM | 0 Comment [s]


RADHI SYAZWAN <3

Hello baybeh . Handsome kan budak atas ni ? Haha . Dia lah adik angkat kesayangan aku . Adik radhi <3 semalam dia kol dia ckp tiap kali dia kol mesti suara aku berubah2 . Heshhh peliknye adik ni ==' HAHA . Nvm , aku gelak je bila dia ckp cmtu . Yang penting memang aku yg angkat phone kalau dia kol okayy ? Tak pernaa ade orang lain pulak ganti tmpt aku . Ohoho :D

Ehem ade orang na ngorat ke ? Dia fm 1 , haha . Ngorat laa dia . Dia anti couple ohh :PP anddd dia hott doh kat Sch Gunung Rapat , Ipoh . Dia ade 16 kaka angkat , Whoaa :O HAHA .Tp dia ckp dia syg aku , heeee bangge :PP and hartu dia ckp Miziee slalu cite pasal Eyda . Aw aww , HAHA . Habiss Eyda , kau punya secret semua Mizie bocoo kat hostel . HEEEE :D elehhh suami isteri hott kan ? HAHA sape tk kenal ngn MIZIEYDA ni ? dari year 6 / fm 1 kot dorang dah coup . And still sampai skrg , heee . Pssttt Eyda ! Ape rahsiaa ? Kongsi ah sikittt . HAHA :PP

P/S : mirul and L , thanks sbb bgtahu ayah dah sampai okayy ? hahaaaaaaaaa ..




Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!