//Forever Imperfect
Hell - o :)
Thursday, September 23, 2010 @ 12:30 AM | 0 Comment [s]

okey . meh aku start story kt sch lagi ye ? :) tadi test time maths , err bolehh laa =='

addmaths ? ohh my favorite subjek <33 tapii tk dpt jawab punn . ade 2 3 laa kot yg aku tk jawab , yang lain ntah betul ntah tak :|

Lkj ? ohh aku siap agak awal :) aku punn tktahu knp ==' slalunye , banyak soalan aku tggl . ni bolehh laa kot . lg punn ade 3 jee soalan tadi . HEEE

anddd time balik mcm biasee . datingjap , haha . jalan turun bawah dgn L <33 ANDDDD time jalan tuu kann , dia ckp ' awak .. sy syg awak .. heee ' hahaha aw awww , aku gelak malu2 je :PP

dan balik kedai , g makan ngn adah japp . duit aku habess sbb belanje adah :( pastu dah bayaa kann ,kaki aku tersadung ape jadah ntahh . adah gelakk . aku dekat na tjatuh dohh , HAHAHAHHA awhhhhhh malunye >.<

haha okeyy cover2 , relaksss , huhhh . tapi adah still gelakgelak :( awakk , tolong sy belasah adah boleh ? gheeee .

dah lah dekat na jatuh tuhh kat depan ' shaun the sheep ' HAHAHAHAHA . gelaran yg adek aku WAN bg kat orang yg keje kt kedai tuhh . heshhhhh malu . tapii elehh dah belaluu punn :PP tak kesaaa . heeee

p/s : yeayyy esok PJ ! :D


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!