//Forever Imperfect
kena rotan :(
Monday, September 27, 2010 @ 12:55 AM | 0 Comment [s]

Huwarghhhh ): tadi kat sch , time addmath , aku kena rotan ); ehemm ni na story ni . Haha . Okay , tadi habis time LK aku terus bergegas menuju ke kelas . L bg semangat suruh aku cepat . Yeahh thanks yea ==' HAHA . Then dah nampak chegu Syed ni . Perghhh dupdapdupdap jantung aku ni . Shhh jantung , boleh jgn berdebarr tak ? Okeyy then sorang sorang kena pggil . Tengok kawan2 yg kena rotan tadi , aku dgn amni heshhh menggigil ! HAHA :PP

' Intan Syazleena ' . OhMyGod :O takutttnya awak ): pegi depan chegu ckp ' hm menurun , bak tgn ' aku dgn rela hati serah kan tgn aku yang chomel lotey ni . Piappp ! Fuhhhh sodapnya :DD HAHA . Okayy tgok markah . Pfttt mmg menurun punn . Takpe ! Kena usaha kuat lagi ni ! *kononnyee :PP

Then balik td tggu L kat tangge . Nampak dia jee , terus mengadu tadi kena rotan . Dia boleh gelak ? Grrr saba jela . Naseb dia boyf aku , kalau tak dah lame aku cubittt , hehek *gedik :PP

P/S : Adah seronok smlm msg Mat ex dia , ecehhh , HAHA . Rindu aku na tgok dorang bersama :') ecehhh hahaha :PP


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!