//Forever Imperfect
Kesian Gila Kau Ni BANGANG :)
Wednesday, September 22, 2010 @ 5:18 AM | 0 Comment [s]

hey na dgaa story tk ? story pasal budak sial yg SANGATSANGAT KUAT PERASAN :) haha . kesian kau ni budak :D

kau text aku , kau ckp aku syg kau ? muke kau ni layak letak kat lantai lah :) jadi alas kaki toilet aku . kau nak tak ? FREE doh :)) senangkan ? meh sini meh (;

kau ni memang muke tk tahu malu kan ? :) yelaa , dah buat mcm2 benda buruk kat aku , tapi kau tk sedaa diri langsung . sape ajar kau ni budak ? oh takde sape ? patut lah perangai kau agak kurang ajar (; HAHA :DD

eh , family aku semua dah benci kau (; tahu kan ? tapi kau masih buat mukaa tk malu :) kesian sungguh kau ni (: aku harap kau blahh dgn cepat ye ? HAHAHHH . aku benci kau laa sayanggg . oppps ! what ? SAYANGG ? sayang haktuihhhh ! hahahaha :D

p/s : kesian ANAK MOHD SHARIF ni :) batak kasih sayang aku kan ? tk cukup kasih sayang makbapak eh ? oh kesiannnn sungguh :'(


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!