//Forever Imperfect
pegi ruma L ,HAHA
Friday, September 17, 2010 @ 3:23 AM | 0 Comment [s]

okey smlm dia bgtao esok dia na buat open housee .
so aku tk comfirm boleh pgi ke tk en .
then diaa merayu2 , kalau tk dia mrajuk lah ape laa ==' haha L gedik ;PP

okey pgi td bangun pukul 12.15 tgahari .
whoaa bagusnyaa anak dare abah , HAHA .
sian abah kankan ? heee well ;PP
L , sian awak dpt awek cmny kan ? ;[

pastu ecah text , dia ajk aku pgi ,
mintk kebenaran mak , mak bg . yesssss ! HAHA .
then siap3 , ecah dtg pukul 4ptg dan terus pegi ;D
wee , aku sorang jee pakai bju tshirt , adah and ecah baju kurung .
huwarghh malu ponn ade jugak , hee .

ehem dah sampai tu , nmpk dia , dia pelawa masuk .
so , malu2 jap , HAHAHA .
pastu salam mak dia woooooo ! ;P haha ,
cehh kesian , mcm tk pena salam org kann ? =='
heh . so ecah dah melantak dulu .
adah minum air . aku ape ponn tk usik .
duduk2 dan malu2 , HAHA tahape2 =='

sekali uh tgok adik dia yg 3rd last , sebijik cm dia ;]
and adek last diaa , pompan awhhh chomellllll gileeeee ♥ hee
dah tu ecah suruh aku duk sbelaa dia , aku malu =='
HAHA . tamao2 ;PP

dahtu dorang sembang3 and time too say byebye ♥
adik dia yg last tuh ngess sbb ecah na balik , HAHAHAHA
-END-

p/s ; naza sorry tk rep text , kdit tkde kot .. heeee


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!