//Forever Imperfect
strong yeahh ! :'D
Thursday, September 30, 2010 @ 12:30 AM | 0 Comment [s]

Yeay tadi sumpaa happy gilaa kat sch <33 sbb ade Ain , Khalidah , Shida and Anis . Wuhuuuu ! Haha :'D Tadi time rehat palingg besttt . Lepak dgn dorang . Ain ah blurrr jee . Dia tk phm ape yg Anis ckp , HAHAHA :'D pastu dalam makmal kimia tadi aku asyik gelak jee dgn Ain and Khalidah . Hahaa :'P happy <3 sampai ain lah tegorr aku ni lawak sgat . Well , heee :'P

Haaa act kelas kitorang dah pindaa :( sbb kelas kitorang di guna kan . Yelaa na jd dewan untuk budak-2 PMR nt . Minggu depan kan ? Heee get ready yeah babyy ? Gheee :'D pastu tadi ade majlis restu guru ape semuaa . Heee teringat pulak tahun lepass aku di cium oleh tetttt ! HAHA . Oleh cikgu Rofishah okayy ? Jgn salah anggap (':

p/s : Happy kan aku hari ni ? HAHA . Dalam hati Tuhan je tahu :') Adah and Ain punn tahu sbb ape . Kankan ? Wehhhh Adah andd Ain , Iloveeeeyou until my last breath <3 korang segalanya bg aku . Ineedyouuuu :')


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!