//Forever Imperfect
Heyya ^^
Thursday, October 7, 2010 @ 2:39 AM | 0 Comment [s]

Yeahhhh , balik tadi depan sch nampak ****** OHOHO . Ape tu ? Kau tak perlu tahu <33

Setelah 2 hari L tk ke sch , tadi dia dtg <33 oh rindunyaaa na tgok diaa :') HEEEE . Eh , Adah , goodluck koir okay ? Do your best ;) also good luck to Shahira , Ain , Fazlina and Qirin ye ? Iloveeeyou lah , haha ;)

Tadi kat dalam makmal kimia , sejarah cikgu takde ! Wohoooo ! Best dohh <33keje aku menconteng buku khas ;) eceyyy :PP Sape na tgok ? Mehh kiss aku dulu mehh , HAHAHA , tuihh xD Buku tu byk secret-2 aku . Tp aku bg org bace . Elehhh Ain je yg bace full <3 WEE ~ Sbb dia phm aku , ohooo :D

Dan tadi aku jadi mak lawak kt makmal . Ain ngn Khalidaa tk habes-2 gelak . Ain gelak sampaii keluaa air mata , air hidung apa semuaa , HAHAHA . Utungnyaa kalau kau rapat dgn aku , stiap saat aku bg kau gelak . *Eceyy , HAHA xD

P/S : Sorry kalau korang bukaa blog aku ni , then tetibee tak boleh bukaa , hee ;) ade probs sikit (;



Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!