//Forever Imperfect
Macam-2 ;')
Wednesday, October 6, 2010 @ 1:40 AM | 0 Comment [s]

Haihhh . Lepas satu-2 dugaan yang aku tempuh tahun ni . Macam-2 berlaku . Prob from family , siblings , friends , boyf and elsee . Semuaa aku dah rasee tahun ni . Tp its okayy , aku kuat :'D heshh sabar jelaa . Dorang na ckp aku apee ponn ckp jelaa ==' aku tak kesaa . Ramai orang salah anggap aku ni . Korang tk kenal aku lagi , so jgn lah ckp ikut sesukaa hati korang okayy sayangg ? Aku penat nak gaduh-2 bagaii . Haihhh penatt penatt .

Aku tahu korang still budak bawah umur , tu sbb tak boleh fikir dgn matang kan ? Takpe , bila kau dah matang nt baru kau tahu . Just tunggu je bila masa kematangan kau tu na muncul okay ? And jangan pernah buat aku marah , kalau tak ;') and aku tahu Allah sayang aku , tu sbb mcm-2 dugaan datangg <3

Yeahhhh hampir terlupaa pule . Semalam start PMR kan ? Heee aku nak wish sikitt . Ehemm ;

GOOD LUCK TO MUHD SAIFULLAH , ADIK ARIFAH , NUR AMALINA A'ZMAN , AIN ZAKARIA , ADIK AHMAD , FIRDAUS AZIZI AND TO ALL FM 3 STUDENT EXPECIALLY TO SMK SERI ISKANDAR STUDENT . DO YOUR BEST OKAYY ? <3

p/s ; hope budak fm 3 tahun ni dpt pecah rekod PMR tahun lepas okayy ? hee <33


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!