//Forever Imperfect
Madu ? Errr =='
Monday, October 11, 2010 @ 4:22 AM | 0 Comment [s]

Salam . Yeah lama aku tak update kan ? *yeke ? Ntahh , haha :P . Today macam biase lah , tadi pergi sch nampak Ain kat perhimpunan , terus memulakan gossip *awwhhh b'tambah dosaa , haha :P . Ape yang menarik hari ni *ceyy :P ialah Ain dia buat aku rasaa mcm , err =='

Okay mcm ni , last tadi masa sejarah , cikgu tkde lgi sbb dah pergi haji , so tahun dpan baru jumpaa cikgu tuh , hee :P . So budak 4sb2 lepak lah kat pusat sumber :) tgah sembang-2 tuh , aku teringat yang cikgu M *cikgu tusyen yg sukaa kan Ain , so aku punn bukak lah critaa ;

Aku : Cikgu M sukaa kamu , haha
Ain : Eeee mcm taik ah kamu ni .
Aku : Kamu bermadu dgn isteri dia , hahaha :PP
Khalidah : HAHA , so anak tiri kamu ape khabar ?
Aku and Khalidah : HAHAHAHAHAHAHA :D
Ain : Eeee , korang ni macam ba .. Eeeeee !
Aku : HAHA ee Ain bermadu , hahaha
Ain : Kamu tuh MADU HIDAYAH , haaaa

***

Aku rasee macammm errrrr ==' dia kann suka panggil aku MADU HIDAYAH . Eeee ! Kalau ye punn jgn lah slalu sebut tp dia selaluu :'( nt boleh jadi doaa doh ! Grrr . Aku report cikgu M nt wehh , HAHAHAHAHH

p/s : no kredit again and again :(


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!