//Forever Imperfect
Our bloggy ♥
Friday, October 29, 2010 @ 8:52 PM | 0 Comment [s]


Salam , hari ni aku na story sikit pasal bloggy yang baru aku buat . HAHA actually dah buat lama kan , tapi macam malu-2 na tunjuk bloggy aku dgn boyf aku . Whoaaa :O HAHA . Aku dgn dia berpakat na cipta blog kami ni , heee :P

Lagi punn ramai orang sokong , so aku buat lah (; Oh yea , kat blogg kami tuh ada tentang kami berdua && identiti boyf aku , aku tknak sorok-2 dah , HAHA :P So na tahu sapa boyf aku ? Meh bagi email blog korang , bagi dekat shoutbox tau . Weee ~ sbb blogg tuh aku privatee (: HEEE . Nt aku invite tau ? <3

Na pergi blogg kami ? Click sini >>Awwhhhh<<


P/S : L own's <33


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!