//Forever Imperfect
Share ? Huh ,
Thursday, October 14, 2010 @ 2:44 AM | 0 Comment [s]

Tadi semasa aku tgah sebok menyiap kan folio sivik pasal perayaan yg berada di Malaysia , tiba-2 " tutttutt " Tgok fun jap . Oh msg masuk . Aku baca ;

' 01******** telah berjaya berkongsi RM 5 ke akaun anda melalui Share-a-Top Up. Rec#:101428188019 '

Yeah macam biasa , L dia menggedik na share . Aku tak suka ah orang share-2 tpup ni . Series benci gila ouh ! Tapi yeahh , aku pun msg lah dia tanya nape share apa semua . Soryy L , Im not in a good mood now . So aku rep mcm nak taknak je . Aku tension skrg ni . Kau tahu ? Tak kan ?

Aku tension sbb ape ? Grr aku and orang yg sepatutnya jaa yg tahu . Aku pendam je dalam hati aku skrg ni . Hmm . Smlm aku **** . Yeahhh Adah yg pujuk aku :') thanks Adah (';

p/s ; Sorry tadi private blog jap , edit post :') sape yg sempat bace tuh beruntung lah :')


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!