//Forever Imperfect
26 Nov 2010 ;)
Friday, November 26, 2010 @ 4:36 AM | 0 Comment [s]


Phiwitttt ! Today 26 Nov 2010 kann ? Tarikh ape tuh eh ? Hahaa :P Mesti ramai yg tak tahu kan ? Kan ? Kan ? Wahhh byk nyaa kan :D Tarikh tuh sebenarnyaa ade lah salah satu sejarah dalam hidup Intan :') cehh mcm ade kena mengena pasal aku je kann ? Haha . Act pasal my beloved sibling Adah <3

Tarikh atas tuh ulang tahun couple dia andd ex dia Mat (; dorang sempat still setahun lebih jee . Lama kann ? Tahuu dahh . Haha :P Mybe ade yg still lama lagi kan ? Tapi bg Adah , Mat lah paling lama yg pernaa dia coup . Hee

Andd okayy aku na bg tahu satu secret ni . Meh sini dekat kan telinga korangg sikit . Na bisik . Na tahu tk ni ? Okayy good . Ee ade tahi telinga ! HAHAHA :D brp lama dah korang tk korek ni ? *eyekkk :P haha Okay lah . Act Adah kann , dia kannn , cakap kann dia still syg kan Mat . Yeahh . Haha . Even dah lama dorang break but mmg patut punn Adah sayang Mat sbb Adah takde coup-2 dah lepas tuh (; Aw awww , haha

Anyway , thats all for today . Weee <3

p/s : Matt , jgn kembang kalau baca post ni tau ? Haha :P


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!