//Forever Imperfect
3 Months (';
Thursday, November 4, 2010 @ 9:50 PM | 0 Comment [s]

Bieee , har ni kte dah 3 bulan kan ? Whoaaa . Even baru 3 bulan dah rasee mcm 3 tahunn , haha :P kan b kan ? *Wekkk ;P Sama dgn hari deepavali tuh . HAHA . Korangg mcm manaa ? Jgn jealouss okay ? Hahaha . Yeayy , hopee dpt stay foreverr (; ILOVEEEYOUU AWAK <33

Yeahh , padee har ni jugaa , Nenek aku from KL dtg ;) Aw awww , haha . Dorangg ni sukee sangat lahh menipu . Smlm mak aku kol nenek aku , ye ye lah ckp dorang tk jd dtg . Sumpaa mcm kecewa ah jugak en ? Mak aku dah siap beli barangg tuh . Last-2 pagi tadi atok aku kol dia ckp jd dtg , awwwhhhhh . Tuh pun dah kantoi sbb cousin aku Yol tuh bocor rahsia smlm kt fb time tgh chatingg <3 haha thanks sbb kau bg tahu Yol <33

p/s : Thanks for wish Anne sayangg andd Wanyy sayangg <3


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!