//Forever Imperfect
5 December 2010 ♥
Thursday, November 25, 2010 @ 1:07 AM | 0 Comment [s]

Weeheehee ;D Tarikh atas tuh tarikh apaa agak nyaa kan ? Dah lepas ke belum eh ? Hee . Act tarikh atas tuh tarikh birthday mak Intan andd serentak ulang tahun Intan dgn L for 4 months ;)

And actually Intan , Adah andd Wan tak tahu na bg apa kt mak kitorang . Hee . Peningg fikir kan nyaa . Hahaa . Sape ada cadangan Intan patut bg apa kat mak Intan ? Hee :PP

Andd for L , imissyou a lot tahu ? Hopee kte dapat sambut kte dah 4 month dah (; andd will stay forever . Ececehh :P Haha relakss lerr . Jiwangg sikitt je punn . Jgn lah na termuntah pulak . Haha ;D

Dan sy takkan lupa ayat kitaa ni :

Lysmfe ; Love You So Much For Ever

Awww , iloveyou lah ;)

p/s : Tolong jangan bajet HOT sgt lah sbb tak bawak masuk kubur punn (;


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!