//Forever Imperfect
Hee ;D
Wednesday, November 17, 2010 @ 10:36 PM | 0 Comment [s]

Salam Aidiladha buat semua umat Islam :) HEE . Sorry lambat wish . Busyy . Yelaa , aku beraya kt kampungg :)

Emm malam raye tuh kann , aku hantaa msg ucapan selamat hari raya korban dekat Wanul , Mat , Ain , Fendi , Azrul , Adik Wani , Syafiq Yusrin , Eyda andd Epul . Eheee . Ramai kan ? Bangga jap . Haha ;D

Okayy . Emhh na cerita pengalaman hari raya haji tuh err amat membosankan :( Tapi best jugaa sbb kt kampung kitorang buat bakar-2 . Masak sup tulangg . Winkwink* ;D Best doh <3 Dah ah time tuh hujan renyai-2 . Sejuk ! Syok , HEE :D

Hmm . About Wanul . Cehh sape dia ? My BFF doh . HAHA , sebaya dgn aku . Dia ckp dia akan mengajar budak sekolah rendah Bahase Inggeris cuti sch ni . Kira mcm tusyen ah en . Di paksa oleh mak dia . Haha . Jd chegu mudee la kamu kan ? Untungg kot . Satu kepala 50 ringgit :) Dah tu aku sj ngaco dia suruh belanja . Andd dia ckp bolehhh ! Awwwww iloikeeee <3 HAHAHA yeay ! ;D

p/s : Kredit tkde lah , sorry tk rep text korang semua :(


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!