//Forever Imperfect
Hello Readers (;
Monday, November 8, 2010 @ 1:35 AM | 0 Comment [s]

Heyhey ! Salam (: yeaa . Hari ni na bercerita sikit tentangg hari ni lerr , tk kan pasal esok pulak kan ? HAHA :P okayy mcm biasee lerr , pagi-2 adee perhimpunan . Dengaa lah cikgu-2 bercakap . Sambil tuh jeng jeng ! Haha , aku nmpk Iskandar lerr , budak fm 1 tuh :D Yeayy iloikee , hahaha :P Bg tahu Adah . Eh eh Adah punn minat dia jugak , haha sumpaa dia hot kot <3 Ainn , kau pun minat dia en ? HAHA untunggnya budak kecik tuh =='

Eheyy , tadi jugak budak dajah 6 dtg sch kami sbb na daftar untuk tahun depan (: Aku na cari adik angkat akuu tapii er tk nmpk lah -.- ramai sgt lerr org nyaa . Hmmmm okayy aku kecewa sikit , cewahh , haha :P

Time budak dajah 6 dtg untuk berdaftar kann , perghhh budak-2 sch aku semua bajet-2 je . HAKTUIHH ! Haha okayy sumpah menyampah dgn budak yg bajet-2 tuh . Ingat korang HOT ke ? Grr pegi masuk kubo lah , haha :P

Anddddd LASTLYYY , cikgu Rofisyah ckp kertas exam final LK aku hilang ); OMG ! Ape ni cikgu ? Bia betul takde ? Ce cek betoi-2 . Haha elehh :P tp seriess aku rasee mcm na ngess jea td ); hm hmmm . Hope jumpa lah paper LK aku tuh . Aminn .

p/s : Eydaa , I sedihh okay you tk dtg td ): kt fb semalam wah wahh bukan main lg yer ckp na dtg ? Haha cewahh :P eheyy ily lah macek <3 :D


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!