//Forever Imperfect
Jealous huh ?
Sunday, November 28, 2010 @ 9:04 PM | 0 Comment [s]


Tengok atas tuhh . Nampak kann ? Tuh adalah muka-2 org yg jealouss . HAHAH :P sape yg jealous sbenarnya ni ? Okayy meh sini Intan story okay ?

Actually , adelah sorang hamba Allah ni kann , dia jealouss Intan dgn L . Haha . Sumpaa mcm tett . Ade ke dia kutuk L boyf tercinta Intan tuh ? Huh . Diri dia tuh dah la tk seberapaa . Na kutuk-2 org pulak . Haha . Cermin diri dulu lahh wahai manusia . Dia kata L from Indonesia , Bandung ? HAHAHA gelak banyak Intan di buat nya . Dasar orang kuat jealouss , na buruk-2 kan L pula (: Ehh kalau nilai dari mukaa , face dia mcm cina tauu ? Daripada kauu ? Mcm apaa ? HAHAHAHAHA :DD

Kau sesuai betul masuk raja lawak (: Pegilah cepat-2 daftar ye ? Haha .

Andd L , byk nya dugaan kita kan ? Alaa , Tuhan na uji lah tuh . Yg penting mak ayah sy dah tahu andd dorang suka Ingat , sampai bila-2 punn sy syg awak okay ? Ilysmfe L<333

p/s : Ya Allah Ya Tuhan ku , beri lah petunjuk dekat hamba Mu yg kuat cemburu tuh agar kembali ke pangkal jalan . Aminnnn .


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!