//Forever Imperfect
Pontenggg Sch :P
Wednesday, November 3, 2010 @ 7:41 PM | 0 Comment [s]

Yeayyy ! Har ni dgn bangge aku na ckp aku pontengg , haha :P bangge-2 :D Yelaa kt sch bukan ada buat apaa punn :/ hmmm . Baik stay kat rumaa , and sambut deepavali teruss , aww HAHA :P

Tapi aku sedih jugee :( Yelaaa tk dpt jumpaa L :( weee ~ Nt kankan , minggu depan dia na pergi Bandungg , huwarghhh :( will miss him a lot :'( hmm hmmmmmmm .

Adah dgn adik aku Wan tuhhh rajin nyaa pergi sch , wee ~ tuh punn Adah terpaksa kan ? Coz ada sambut birthday Era (; Cehhh mesti best kankan ? Macam lah aku dpt join sekali , HAHA :PP

Oh yeaa , Wanyyyyy <3 Sumpah Intan tk saba-2 na bace blog Wany yang baru tuh , aww awwww , mesti best kan ? Heee ~

p/s : Hari ni birthday ex aku Remy lah , euwww jantan tuh ? HAHA gth lah ! (';


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!