//Forever Imperfect
Sembang-2 :)
Tuesday, November 2, 2010 @ 1:17 AM | 0 Comment [s]

Yeahhh tadi kat sch mcm biasa lah . Asyik bersembang-2 kosong (: Yelaa dah takda apa na buat kan ? Hm . Best tadi sbb Eyda syg dtg sch <3 HAHA :D Wehh rindu kau lah , cewah ! Haha wecks :PP

Macam-2 story keluaa :) Weee ~ sampai bukak ke cerita sedih lah kan :'( Ain menangiss . Alahai .. Ain , soryy kalau aku , Eydaa and Anis buat kau terasa tau ? Emm kitorang takda niat punn ('; Sambil sembang-2 kann , dpt lah markah untuk paper physics and chemist . Berapa ? Adalah , haha :P

Time dekat na balik paling kelakaa doh . Azmil *errrr dia tampal gam kat belakang Shamil , hahaha kesian Shamil :PP Dia tk perasan punn ada gam tuh kat belakang dia . Kat gam tuh ada tulis ' Sepak Saya ' Izat pak uztaz 4sb2 tuh punn join sekaki kena kan Shamil . HAHA lawak ah tgok dorangg :) Eh , iloveyou student 4sb2 (; muahmuahh , haha :P

p/s : Ainnn kau ckp kau nmpk Iskandar balik sch tadi ? Aku pun nmpk dia jugee time dia kt dlm bas , elehhh , haha wecks :P


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!