//Forever Imperfect
Sweetnya ♥
Tuesday, November 2, 2010 @ 1:56 AM | 0 Comment [s]

Sedang aku mengkobek-2 Fb aku tuh , terjumpa pic ni :



Alahai sweetnya <3 HAHA . Fyi , laki tuh cousin aku Yol and perempuan tuh ex girlf dia , Wani , weee ~ Grr bila lah aku na balik KL lagi ni kan ? Haishh , miss both of you lah :'( lama tk msg korangg :'( Ehemm Yol , makin handsome lah kau , haha . Thun depan korang dah fm 1 kan ? Hee (;

p/s : Weh , cinta tak boleh di paksa ! So jgn lah paksa org accept kau ! Jgn ingat dgn kau bg hadiah ke , barang ke , cinta tuh boleh muncul tiba-2 ! So please get your own life baby <3


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!