//Forever Imperfect
Syukur Alhamdulillah (;
Monday, November 15, 2010 @ 9:12 PM | 0 Comment [s]

" Ya Allah Ya Tuhan ku , aku bersyukur sangat sbb Kau selamat kan L sejak dia pergi ke Bandung sehingga dia sudah selamat pulang ke Malaysia semula . Alhamdulillah syukur , sbb dia sihat walafiat sepanjang dia berada di Bandung :) HEE Iloveyou and Imissyou a lot L <3 "

Eheyy , act aku tk saba kot na terima present dari dia . Aww awwww , haha . Present dari Bandungg ;) Heee awak , sy tunggu ni . Heheee :PP

Ohyeaa , terima kasih juga kt pacik L sbb dia belanja L untuk present aku tuh . Weee ~ thankyou so much ye pacek ? ;)

p/s : Aku na tengok majalah sch tahun ni ah ! ;( Semua dah dpt , aku je tk dpt lg coz aku ponteng sch , HEE :P


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!