//Forever Imperfect
Urgh );
Friday, November 26, 2010 @ 2:50 AM | 0 Comment [s]


Knp bila cuti sch je boringg eh ? GRRRR ! Tak dpt na bergosip dgn Ain and kawan-2 yg lain mcm slalu ); *tambah kan dosaaa :P . BOSAN BOSAN BOSAN ! Tahun ni lah cuti paling boringg :'( Tak dpt buat benda yg syok . Gahh , saba jelah ('; Haihhh

To my lovely cousinn , Syeira *kak yong Ehemm korang na buat suprisee eh na dtg sini ? Hehehe . Kitorang akan sentiasee tunggu lah kedatangan korangg . To Ain my cousin *adik kak yong I loveee to hear all of your story with your reaction face <3 kan kak yong kann ? HAHAHAHA :D

p/s : For DANIEL , thanks sbb dah menguasai sikit diri I ni . HAHAHA i likee ♥ ;)


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!