//Forever Imperfect
2011 , Please Be The Best Than Before ♥
Friday, December 31, 2010 @ 9:57 PM | 0 Comment [s]




Fuyohh bunga api , haha . Act , Intan tak sambut pun semalam :P



Hello , SELAMAT TAHUN BARU Intan ucap kan kepada semua readers (: Yeahh , now kita dah pun masuk tahun baru , so kita kena lah bukak buku baru juga (: kan kan ? Hee . Jadi dengan rasminya Intan sudah pun memasuki tingkatan 5 aka 17 tahun . 17 tahunn ? OMG series Intan rasa Intan dah TUAAA -____- huwahuwa :P SPM will coming soon ! Huwargh ); takuttt takuttt :P

Jadi tahun ni Intan dah tak boleh main-2 lagi because na SPM kan ? Alaa setakat PMR dulu boleh lah main-2 lg kann ? Tapi SPM tak bolehh sbb SPM yg menentukan masa depan kitaa (: So ? Tahun depan asyik kena study study study study study -______-

Intan juga tak kan lupaa segala kenangan tahun 2010 . Fuhh pahit , manis , masam , masin semuaa Intan dapat rasaa tahun ni (': And Intan harap tahun 2011 akan menjadi tahun lebih baik dari tahun 2010 , aminnn .

p/s : SPM , SPM , SPM , SPM dannn SPM -________-


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!