//Forever Imperfect
Bosannn !
Sunday, December 5, 2010 @ 10:53 PM | 0 Comment [s]


Yeah , now kalau korang perasan mesti Intan dah jarang update kann ? Hehh , mmg punn . Dah jelas-2 mmg Intan tk update . Lagi pun hari sabtu && ahad Intan duduk kampungg (: Yelaa , sbb cousin yg paling kitorang rapat datang kan ? Heh , dari kecik tau kitorang rapat <3 *patut ke storyy ? Er -,-

Selama adanya cousin Intan iaitu Kak Yong , Shahir and Ain , sumpaa tak boringg . Yelaa , Kak Yong Intan bawak lappy dia then kitorang tengok cerita hantu lah , cerita LBS (Lagenda Budak Setan) versi johor punyaa *kelakaa gila cerita ni ;D* dengaa gosip-2 dari U Kak Yong Intan tuh . Sumpaa best (:

Yang Shahir pulak pelbagai cerita dia dgn awek diaa , aw awww , bertukar-2 kann awek kamu ? HAHA . Lelaki mmg cmtu , hehh . Tapi kalau L cmtu ? Haa kena lah kung fu tk seberapa dari Intan ni . Haha :P then Shahir barai kan handphone Intan :'( sobsob . HAHA . Dia buat ape ntah sampai boleh baca all text yang ade dlm handphone Intan . Elehh tak takut pun lah :P

Andd Ain pulak asyik kena buli :P HAHAHA . Ain sebenarnya sebaya dgn Adah , fm 3 next year (: andd last-2 waktu malam , sebelum dia balik keesokkan harinyaa *korang paham tk ? Haha* dia menangess . HAHAHAHAHA . Aiyoo sape buat , tak tahu :P Actually Intan , Kak Yong and Adah yg buat dia nangess . Hee . Sorry Ain sayangg :(

And tadi dorang dah pulang Shah Alam . Hmm , dorang sempat singgah rumah Intan pagi tadi untuk bergosip buat kali terakhir sebelum dorang pulangg , heee baik kann saya ? Asyik gosip je memanjang :P

Thats all for today lahh . Boring kan post ni ? Hehh .

p/s : L , happy anniversarry 4 months okay <3


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!