//Forever Imperfect
Budak Gila ♥
Tuesday, December 14, 2010 @ 8:00 PM | 0 Comment [s]


Yess aku tengah marah nii . Nampak tak muka atas tuh ? Good (: Actually Intan bengang kott dgn seorang hamba Allah yg agak agak tettt ! HAHAH . Yeahh , bukan apaa , budak tuh hantaa ayat-2 lucah kat numb adik kesayangan Intan , Adah . Numb budak tuh ‎0142552126 , kitorang tk kenal pun numb tuh . Ntah mana dia dpt numb Adah punn tak tahu lerr .

Intan mmg pantang kalau ade org buat Adah . Sbb Intan syg dia sangat-2 . So , Intan tak suka org buat jahat kat diaaa . Tak boleh tengok dia sedih sikit punnn ! Intan pun tak tahuu . Kitorang mmg rapat . Thats why Intan tak sukaa ade org buat jahat kat diaa .

Berbalik kpd budak sial tuh , aku na bg ceramah kat kau jap . Dengaa kay ?

Weyy , kau tuh jgn ingat kau bagus sangat . Hantaa benda-2 lucah kat adik aku . Kau ikut perangai sape ni ? Your parents ke ? Ke parents kau tk pernaa aja care kau beradab ? Nampak sangat doh tak cukup kasih syg -,- lain kali , kalau dah sangap sangat , pegi kawin laa . Jgn lah kacau anak dare orang .

STFU lah bongok . Andd yeah , dari care kau text , sebijik cm !@%^&* HAHA . I think I know who you are baby (:


p/s : Na tahu text ape yg dia hantaa kat Adah , boleh pegi blog diaa >>CLICK<<


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!