//Forever Imperfect
Fyha's Header :)
Thursday, December 2, 2010 @ 7:48 PM | 0 Comment [s]

Salam dan selamat tengah hari buat semua (: hari ni Intan na bagi tahu sikit lah kann yang Intan adee buat kan header blog for my beloved lesbo , Fyhaaaa

Okayy , na tengok tk header tuh ? Na ? Angkat tangan ! Hahaa . Okay lah , lets see mcm mana lah rupa header Fyha tuh .

|
|
|
|
|
|
|
|
\/



*click pics untuk terbang ke blog Fyhaa .

Okayy . Dia ckp dia na header yg bertema kan gambaa elmo . So yeahh , tu lah dia . Bagi korang okay tak ? Hee , Intan takut je Fyha tk sukaa . Fyhaaaaaaaaaaa , Im sorry if header ni tak kena dgn citarasa youu . Sorry sangat-2 ); I bukan pro sangat punn /:

And for AZRUL HAFIZI , im sorry kalau post I kutuk ' LiverBOO ' tuh membuat kan you tk puas hati . Nahh , now you dah tukaa team kann ? Chelsea pulak . And yeahh , just wait and see okay HAHAHA blueks ! :P

p/s : Now Intan jarang kot update sbb Intan no idea lah update apaa . Huhuh .


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!