//Forever Imperfect
Kontest Blog Terkemas
Tuesday, December 21, 2010 @ 5:24 AM | 0 Comment [s]


Syarat-syarat wajib

  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
HADIAH : MISTERI DRPD HANA,FYZA DAN BATIK VALLEY !
TARIKH TUTUP : 1 FEBRUARY 2011


Tag :
>> Adah <<
>> Fyha <<
>> Arifah <<

Thanks fr tag Echa sayangg (;


p/s : Soryy lerr ramai yg bagi Intan tag tuh Intan tak ambik . Malass laa , heeee


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!