//Forever Imperfect
Lalala ~
Friday, December 10, 2010 @ 12:19 AM | 0 Comment [s]

Salam readers (: Yeahh mesti korang dah boring en asyik tgok post samaa je tiap hari kat blog ni ? Tak update-2 -,- Hehh . Well , dah boring mmg tktahu lahh na update apee .

Lagi pun apee yang Intan lalui time cuti ni takde yg menarik punn , aiyoo -,- Just ade lah dua tiga benda yang best and ade yang tak .

YANG BEST .
* Intan dah dapat Iskandar . HAHA . Ingat tak Iskandar budak HOT kat sch Intan tuh ? Yang Intan and Ain kawan Intan admire dia gila gila ? Nahh , now Intan and Iskandar dah rapat . Awwww (;


* Ain my BFF cakap , dia mimpi Intan , Shamil and geng-2 abang dia -,- HAHA merepek kott . Dari situ dah tahu Ain rindu Intan sangat-2 dan sangat . Cewahhh , haha ;D

* Kena ngorat time tgah lepak dgn Adah . Fuhhh dgn mamat handsome pulak tuh . Dia mintak numb phone Intan . Tapi Intan tak layan punn , buat bodoh je . Sbb Intan bukan jenis minah gedik yang layan laki then tergedik-2 depan laki okay ? Kalau layan Omg -,- nampak sangat miang ey . Lagi pun dah ade L kott , hee (';

YANG TAK BEST
* Tension kot duk rumaa , asyik kena buat keje jea -,- ye saya mengaku saya seorang yang pemalas . So ? Haha


* Kena paksa pegi KFC dgn budak-2 Seri Iskandar Crew . Urgh malas nyaaa ); malu pun adee . Hee . Act mmg na pergi , jumpa Fendy , Naza and geng-2 sini en , hehh . Tapi Intan taknak sbb bahayaa kott , HAHA ('; Da lah byk laki . Mcm saya ckp , sy bukan pompan gedik (:

p/s : Adah , saba jelaa k ? (:


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!