//Forever Imperfect
Love Is A Short Word ♥
Wednesday, December 22, 2010 @ 2:07 AM | 0 Comment [s]

Letters start with ABC ,
Numbers start with 123 ,
Music start with DO RE MI ,
And love start with you and me

Semalam Intan , Adah , Wan and geng-2 adik Intan lepak kat blkg kedai . Heee . Well takda kerja kan ? Intan main basikal je . Naik basikal Ijat ^^ then pergi round kat ruma adik angkat tersayang , FaizCOOL , huwahuwa :P tapi sedih sbb dia takda kat rumaa );


Bila dah pukul 6.30 FaizCOOL muncul kat padang . Fuhhh lepas rindu kat dia . Haha . Yelaa selama pergi KL tak dapat jumpa dia kann . Kalau tk hari-2 tengok dia main bola kat padang . Sekali TER nampak lah kan mamat handsome ni :P bg tahu Adah , muka dia mcm Mat ex Adah tuhh . Adah terus memecut laju dapat kan Intan tiba-2 -,- tp tuh bukan Mat pun . Lg pun Mat berada di Kedah now (:


Tak lama pastu Adah blah . Intan main lah basikal sambil tengok FaizCOOL . Fuhhh melambung sana sini dia bermain bola . ' Terer nyaa adik aku tuh ' Intan berbisik sendirian :P Tak lama lepas tuh Intan terdengar bunyi tikus . Intan tercari-2 jugaa kann mana tikus tuh . Rupanya klon Mat ngorat Intan . Huwahuwa :P Intan buat bodoh je . Terus kan main basikal mcm biasa (:


Bila dah senjaa , nampak klon Mat tuh na lalu dekat tempat yg Intan lepak . Dengan sepantas kilat Intan hilang . Ke mana ? Intan lari masuk kedai then tutup pintu :P Takut doh . Hahaa .
Yelaa , tak kan makin tergedik-2 pulaa ? I'm not the type like that (: dan malam tuh text FaizCOOL and L tiba-2 kredit habis . Terus menangis bertemakan lagu mohabatten Intan di buatnyaa ); sob sob )':


p/s : 2 minggu lagi je na sch kan ? Yeahyeah baju sch tk beli lg );


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!