//Forever Imperfect
Panggilan misteri
Saturday, December 11, 2010 @ 10:18 PM | 0 Comment [s]

Okayy , today na story sikit ah en tentang panggilan misteri yang Intan dapat semalam . Semalam Intan ada kat rumaa cousin tau ? Kat Ipoh . Time tgah sedap-2 kumpul dosa dgn bergosip dgn Adah and Amalia , tetibaa ada numb +05******* kol Intan .Then angkat jelaa en , dan ini lah perbualan kami ;

*loghat Perak kuat kot dia cakap , awhhh Iloikee ♥ HAHA

Me : Hello ?

XXX : Hello .

Me : Sape ni ?

XXX : Cer tekey *Cuba teka

Me : Err jap jap . Zaidi eh ?

XXX : Haha . Udoh Zaidi maney pulok .

Me : Haha bukan eh ? Dah tu sapee ? Cakap je ah .

XXX : Tekey ah . Mamat handsome ni .

Me : Err japjap , Fendy eh ?

XXX : He'eh ! Haha .



Lah Fendy rupenyee -,- HAHA . Lain doh suare ang . Sedap kot (: Aku sukaa dengaa ! Haha . Perghhh tambah tambahan ang speaking Perak . Wallawehh , sumpaa sedap ! Hee ~ then mcm-2 lah kitorang sembangg . Yelaa , BFF kot kitorang ni (: pernaa dua kali satu kelas dgn dia .

Time form 1 and form 3 (: ingat lagi time form 1 dia tarik tudung sch Intan . Huwarghhh , memalu kan sungguh ! Dah lah depan-2 kelas . Haha . Kenangan-2 (;

Time sembang smlm dia ckp dia ' hampa ' sbb tahu Intan couple dgn L , T.T hahaha dan dan je en (: takpe wehh ! Kau BF aku jugak doh (; BestFriend . Macam kamu dgn Nazaa , haha ;D then bilaa time to say byebye , dia ckp ' LOVEYOU ' HAHAHAHAHAHA , sumpah Intan tk henti-2 gelak kott . Haduii , yang Adah jealouss :P haha

Fyi , Fendy tuh abg angkat kepada dua-2 adik Intan , Adah and Wan . Hee (: k la , thats all for today (: byebye :D Ttyl okay ? <3

p/s : New profile facebook buruk kot . Da mcm myspace da -,- nasib Intan tk upgrade lagi (: hee


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!