//Forever Imperfect
Perlu ke ?
Tuesday, December 14, 2010 @ 12:02 AM | 0 Comment [s]

Perlu ke kalau ade perkataan baru kita menunjuk ?

Perlu ke kalau kite ade boyf baru kita menunjuk ?

Perlu ke kalau ade lagu baru kita menunjuk ?

Perlu ke kalau ade pakaian baru kita menunjuk ?

Perlu ka kalau ade handphone baru kita menunjuk ?

Perlu ke jatuh kan org lain yg lebih rendah dari kitaa ?


Perlu ke wehh ? Perlu keeee ??

Yess , aku rase tk perlu pun kott kan ? Sbb kalau kau buat benda kat atas tuh , nampak sangat kau ni baru nak up . HAHAHA . Pleasee , jgn tunjuk sangat lah perangai buruk kau tuh -___- aku yakin ramai orang menyampah dgn cara kau doh . Haha (: So , please stop buat benda kat atas ni okay sayangg ? (;


p/s : **** lahh weh , haha ;D


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!