//Forever Imperfect
Superman ♥
Thursday, December 23, 2010 @ 3:32 AM | 0 Comment [s]


Yesss tadi nampak L setelah berzaman lamanya tidak melihat pujaan hati (; ewahhh HAHA . Nampak dia kat seberangg , kat kedai 7E (: Awwhhh dia baju biru , Intan pun baju biruu . Macam dah berjanji pula . Hee ~


So Intan pun tengok je laa dia kan . Tanya dia nampak Intan tak ? Dia cakap tak nampak . Yess dia rabun jauh sikit . Heee :P Then mak Intan keluar kedai na beli barang apa ntahh , Intan bg tahu mak Intan ;


Intan : Mak tengok lah tuh along punya kat 7E :P
Mak : Haa ?
Adah : L diaa .
Intan : Heeee :P
Mak : Hm *blahh


Haha , mak Intan pelik je tengok anak dia ni :P Teringat pulaa time balik KL hartu , time kat Giant acu Intan cari parking kereta then nampak mamat ni kann then ;


Acu : Ehh , mukaa laki tuh macam boyf along laa .
Intan : Haa ?? Mana-2 ??
Nenek : Ohh along dah ada boyf eh ?
Intan : HIKHIK *gelak malu :P
Adah : Eee mana ada samaa mcm L .
Acu : Ada sikit laa .


Hehh , pantang tau orang sebut nampak L , rindu sangat-2 ni , hee :P then nenek Intan tanya L tuh orang mana , duduk mana , baik ke tak , pandai mengaji ke tak and kalau okay habis sch boleh terus bertunang ==' HAHAHA awalnyaaa nek :P


Andd yess dorang tak maraa :) kalau tak dulu ' ehh along belajar duluu , pakwe kemudian ' but noww yeahh ! Dorang tak mara dah (: and ateh Intan jealous sbb Intan dari dulu asyik L jee . Dia ckp ' ape along sikit-2 L ' and Intan jawab ' setia kot , bukan mcm ateh :P ' HAHA . Ehh nahh bagi kiss sikit kat nenek nahh sbb restu , muahmuahh :*


p/s : Pahal lu ganggu gua lagi eh ? Lu tak tahu ke gua rasa mcm kat HEAVEN bila lu tak muncul ? But now bila lu muncul balik gua rasa mcm kat HELL babyy . Jgn ganggu life orang boleh tak har har ? PEGI MAM KAY BABYY ?


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!