//Forever Imperfect
Byebye blogger and facebook .
Sunday, January 2, 2011 @ 12:05 AM | 0 Comment [s]




Salam to all readers .

Hari ini dengan dukacita nya Intan na bg tahu bahawa hari ini ade lah hari last Intan akan meng-conquer PC ni . Huwargh ); Sbb ape ? Sbb Intan dah na SPM ): So Intan mungkin jarang kot update blogg and online facebook /: Yelaa SPM penting kan ? SPM akan tunjuk kan ke mana arah kita akan tuju selepas ini .

Intan nak berjaya dalam SPM , na bantu makayah yg dah banyak berkorban dekat Intan selama 11 tahun Intan sekolah (': Beli baju sch , buku sch , bayar yuran apa semuaa . So need to hard work lah kan ? And Intan harap semuaa orang dapat mendoa kan kejayaan Intan dalam SPM :) Kau taknak doa ? Fxckoff kay ?

Dan kepada semua haters Intan tuh , Intan tk kisah korang tak suka Intan ape semuaa . Yess Intan tahu mmg dari dulu korang benci Intan kan ? Konon sbb diri korang dah perfect . Pleasee lahh , korang rasa korang perfect ? Tuh semua hak TUHAN , bukan hak korang kay ? Tuhan bg pinjam skejap jee kt duniaa ni , kat akhirat nt , tuh la rupa korang sebenar . So korang patut bersyukur , bukan riak dgn ape yg korang adaa . Sedar-2 lah kay sayang ? Tapi korang jangan risau , Intan tak pernaa benci korang pun KOT (:

At lastt byebye to all readers , muahmuahh :* 

p/s : SPM , im awaitingg <3


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!