//Forever Imperfect
Happy Birthday Sayanggg (':
Saturday, January 1, 2011 @ 8:57 PM | 0 Comment [s]


♫ Happy birthday to youu , happy birthday to you , Happy birthday to Dhiya Saira , Happy birthday to youuuu ♪


Dyaaa Sayangg , happy birthday ! May Allah bless you , hope you panjang umur , murah rezeki and wish you luck in SPM this year baby (': Hee . Yeah b , now kita dah tak close mcm dulu kan ? /': kalau nak di ikutkan dah 2 tahun lebih dah I kenal youu . Hee .

Sorry lerr semalam I wish awal . Pukul 2355 kot en ? Yelaa jam kat phone I salah -___- Hahaha series buat malu jee doe ==' jam dalam phone dah pukul 0014 then kelam kabut na wish kat you . Sekali tengok jam kat depan awal lagi . Huwarghhh ); HAHAHA

Jadi lahkan Dyaa ? Wish jugaa tuh . Hihi :P Anyway I LOVEE YOU & MISS YOU A LOTT B , hope tahun ni akan jd tahun terbaik buat you kay ? (; Heeee .

p/s : Esok sekolah bhaii , aww tak sabaa na jumpaaaa Ain ♥ ;)


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!