//Forever Imperfect
Keindahan bersamamu ♥
Monday, January 31, 2011 @ 3:55 AM | 0 Comment [s]

Setelah 2 hari 1 malam Intan tidak menjejakkan kaki ke rumah kerana menginap di sekolah , akhirnya semalam Intan selamat sampai ke rumah . Alhamdulillah :) Oh rindu nyaaaa kat rumah . Rinduuu nyaa kat kucing Intan , Nino ♥ Rinduuu juga nak tengok bilik Intan yang bersepah tuhh . Ohh teramat lah rindu .


Selama ketiadaan Intan dan Adah di rumah , rumah sunyi sepi , hanya bunyi cengkerik yang kedengaran , kan Mak kan ? Ceyy perasan :P Haha . Okay lah . Selama Intan ada kat sekolah kerana mengikuti program ' Keindahan Bersamamu ' oleh KRj Network khas untuk murid-2 yang nak mengambil peperiksaan PMR dan SPM , Intan rasaaa seronok sangat . Program tu macam motivasi lah . Okay , now Intan nak bagi tahu apa yang Intan lalui selama program ini berlangsung dengan jayanya *cehh


29 Januari 2011 [sabtu]

Bangun pukul 0700 pagi dan bertolak dengan Ecah Darlaaa ♥ . Ohyeahh , sampai-2 je tengok ramai juga pelajar yang dah tercegat kat sekolah . Fuhhh semangat sungguh pelajar-2 SMK Seri Iskandar ni . Heee bangga jap :P So Intan pun cari lah geng-2 Intan . Ain ? Khalidah ? Mana diorang ni ? ' Esok aku bertolak pukul 0750 dengan abg aku ' , kata-2 Ain masih lagi terngiang ngiang kat telinga Intan . Tengok jam dah hampir pukul 0815 . Intan setia menunggu hinggalah nampak Ain dan Eyda masuk ke kawasan pintu pagar sekolah . Yeahh , sampai pun :)


Mula-2 mmg bestt :) Kami semua menaiki pesawat , awww HAHA ♥ Sumpaa sukaa gilagila okay ;) Then main sep sep sep , tom tom tom , fuhh terasaa mudaaa :DD








Bila petang , ada sesi tentang kawan-2 . Perghhh gua cakap sama lu gua sentap kot . Meleleh air mataa suci ni haa . Peluk-2 dengan Ain and say ' awakk , saya saaaaaaaaaaaaayang awak ' dengan penuh kesyahduan . Awwhhh . Menangis Intan dgn Ain . Sampai kan seluar tracksuit Intan penuh dengan hingus Ain :P haha .








Bila part malam perghhhh . Lagi lah gua sentapppp ! Gila kau ceramah pasal ibubapaa . Huwargh ); sampai buat mayat apa semuaa . Perghhhhh , meraung kot Intan time tu . Tsk-2 :'( dengan latar muzik yang sedihh . Gua dah rasa macam dalam dramaa nyahh :P


Then tidurr pukul 0100 lebih something kot ? Perghh nikmat nikmat :P


30 Januari 2011 [ ahad ]


' Weyy Mira dengan Anis dah mandi ke ? ' yea , itu suara Ain . Terus buka mataa . Dah terang benderang bilik gym . Haha . Maluu je , ramai bangun dah time tu . Dalam pukul 0430 kot ? So Intan pun pergi lah jumpa Adah jap , minta bahan-2 mandian apa semuaa . Then tettt , dah wangi :D








Lepas tu lepak-2 je sampai pukul 0830 . Lepas tu ada lah lagi program blaa blaa . Then tiba-2 abang-2 and kakak-2 fasi tuh ungkit balik pasal ibubapa /: Okay ramai yg dah cakap penat dah nak nangis . So tak nangis dah , haha . Tiba-2 juga abg fasi tuh suruh kitorang tulis surat kat ibubapa masing-2 . Time tu gua cakap sama lu lagi lah gua sentappppppp ! Haha .


Bila dah siap tulis surat , kena turun , jumpa ibubapa . Perghhh time tuh peluk makayah apa semuaa , huuu . Sedihhh /': . Nampak Wanul , dia boleh chill je -.- HAHA .


Apa-2 punn sumpah best nak mati ah kem ni :D


And kalau nak tengok kitorang menari kankan , click sini ;


>> Chicken Dance 1 << >> Chicken Dance 2 <<

*Intan pakai baju belang-2 hitam putih mcm KUDA BELANG bak kata Wanul , cari lah ye ? Haha


Credit to ; SMK Seri Iskandar ♥ :)


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!