//Forever Imperfect
Runsing /:
Monday, January 24, 2011 @ 11:09 PM | 0 Comment [s]




Melangkah ke tapak perhimpunan dengan berbaju PJ . Dengar ' ceramah ' dari guru-2 bertugas mcm biasa . Seterusnya pergi ke padang untuk PJ . Intan sukaa sangat PJ sbb kelas Intan dgn kelas adik angkat Intan , FaizCOOL sukan pada hari yg samaa :') Intan nampak Faiz kat kantin dan dia pun nampak Intan , kami sama-2 senyum , malu-2 :')

Masa berlalu . Intan ada tanya satu soalan ni dekat ramaii kawan Intan . Ape soalan dia ? Biar Intan jela yg tahu :') dan semuaa jawapan yg di berikan kawan-2 Intan jawapan yg negatif . Intan takut , takut sangatt . Takut ape yg dorang ckp tu betul /': Ntah la .

Melangkah masuk ke bilik LK dengan takda semangat langsung T.T sakit kepalaa fikir kan hal tadi . Series takde mood langsung . Mcm tu jugaa time BM . Kat makmal bahasaa . Tp takde lah tension sangat time tuh sbb kena usikkan Ibni and Ielmy pasal L :')



Bilaa masa untuk pulang , Intan terus keluar kelas dengan tergesa-2 . Intan sendiri sebenarnya tak tahu ape yg Intan kejar kan sampai tergesa-2 sangat . Hm . Otak still runsingg . Tiba-2 ternampak Aiman :') yess , mcm biasa dia menayang kan senyuman dia yg kiut tu . Intan senyum malu-2 je . hee :')

Semasa sedang menunggu ketibaan Yang Amat Berhormat En Samsudin , Intan nampak lagi FaizCOOL dekat public phone sekolah :') dia sedang menuding jari ke arah Intan sambil berbisik dekat kawan diaa . Andd lastt , byebye adik :') akak nak balik dahh . Takecareee :')

p/s : I need somebodyyy now :'(


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!