//Forever Imperfect
Story moryy
Wednesday, February 16, 2011 @ 4:16 AM | 0 Comment [s]




Salam .
A lot of story nak story actually but nvm , lain kali jelaa . Nt penat pula jari Intan yg comel ni :P So Intan nak story pasal minggu ni kay ? Jommmm bacaa .


Isnin .
Ada pertauliahan pengawas . My boyf L terlibat . Yeah . Hari Isnin tu dia nampak sangat handsomee >.< dalam kelas asyik usha dia je . Hehh . Time perhimpunan Ain pergi bgtahu Intan dia nmpk tottet HAHAH


Selasa .
CUTI - MAULIDUR RASUL .


Rabu .
Kt kelas budak-2 sikit je . Sbb ramai budak kelas Intan terlibat dgn khusus kepimpinan . Yeahh , dlm kelas tinggal 19 org je manusia . Mmg best lah kann sbb tenang je . Haha ! :D Time rehat kena kejar dgn ' X ' hahah . Intan cabut lari naik atas jumpa Adah :P Time balik pula terserempak lagi dgn ' X ' anddd nasib Intan baik sbb tak kena cubit pipi dgn ' X ' :')

Petang tu pergi koku . Jgn ckp lah , Kelab Setia the best ever awww :D Dgn Amir and Hadi nyaa , lawok giley ^^ I lovee Kelab Setia :)


Khamis .
Kelas still sunyi . Huuuu . Time addmath kena rotan . Awwww thankyou Cikgu Syed chomel :D Hihi . Rasa bersalah pun adaaa sbb mmg salah kitorang sekelas /: Andddd balik , hahah


Jumaat .
Buat ULBS . Kena ckp sorang-2 depan kelas -.- MALUUUU BHAIIII ! Haha . Ielmy tak dtg td then L ambik tempat diaa . So , L duduk paling depan . Astagaaaaaaaa rasa nak terjun banggunan je . Hahah . Time Intan tengah ' berucap ' , L tengok Intan , Intan terus blank . Lupaaa semua yg dah di hafal . OMG -.- nasib Ain adaaa :D Ain tolong cakap kann kat belakang tanpa suara , haha ilapyou Ain :')

Petang ada kelas physics . Best-2 :') huuuuuuu .


EXTRA !
Lu jangan ingat lu boleh buat orang tersayang gua mcm patung bhaii . Lu pikir lu siapaa ? Lu skrg boleh lah puass melihat derita orang tersayang gua tapi lu ingat , lu akan rasa balik . Gua berani janji doee . Just wait and see bhaii :D


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!