//Forever Imperfect
Thudey ♥
Monday, February 7, 2011 @ 11:27 PM | 0 Comment [s]



Bila celik je mata Intan yg comel ni dari tidur , hitam je Intan nampak . Gelap gelita . Takut juga kan kenapaa gelap je . Rupanya baru Intan teringat yang lampu tidur bilik Intan terbako . Haha . Malas tengok jam . Ate bukan nampak pun kalau tengok jam yedok ? Udoh gelap bebeno . Lepas tu sambungg tidur balik . Zzzz *Ayat Aiman


' Along bangun lah ' , Adah kejutkan Intan dari tidur . Eashh kacau je Si Ketot ni . Tengok jam pukul 0640 . Bahh lambat betoi budak kecik ni kejut ! Grr *cehh salah kan Adah pula , haha .
Ambik tualaa , masuk toilet . Dalam toilet , Intan .. *takkan korang nak tahu juga apa Intan buat dalam toilet ? Haha .


Sampai sekolah ucap ' happy birthday ' kat Ecah Sayangg . Awww my beloved cousin . Heee . Budak-2 form 1 and form 2 ada sesi fotografi untuk majalah sekolah hari ni . Erk . Faizcool takde kat padang lah nampaknya hari ni . Yelaaa Intan dgn dia pj kann hari selasa . Weeee ~


Time rehat nampak Aiman . Wehoooo ~ Dia tadah tangan nak coklat . Intan gelak je time tu hahahaha tahape-2 je Intan en . Ape yg lawak ntah -.- Goblok . Lepas tu time balik nampak Aiman juga . Tak habis-2 sengihh je . Cehh konon comel ah tu ? Haha . Lepas tu blablabla . Ntah , malas nak story dah . Haha .


Lepas tu En Samsudin sampai . Intan punn masuk kereta and balik . Endddddddddd .




Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!