//Forever Imperfect
7 months ♥
Monday, March 7, 2011 @ 11:23 PM | 0 Comment [s]


Bieeee , happy anniversary 7 months syg :D Hurrayyy ! ♥

Now aku dgn Luke dah 7 bulan bersamaa :) awhhh sumpah mcm tak percayaa je . Rase baru je kenal dia smlm *Kay nmpk sgt tipu :P

Anywayy . Awakkk , sy happy gilaaaa kay bila dgn awakk ♥ Bila kte duduk same-2 , jalan same-2 , rase nak hugg tp tahan je HAHAHAHA :D Sy sukaa tengok awakk ♥ tp tp sy tak suka bila awak tengok sy :P Maluuuu lah *Kay gedik :P Yelaa , awak selalu usha sy mcm .. Ntah HAHA ♥


Semua kenangan-2 manis kte bersama , sy takkan lupaa semua tu :') andd paling besttt smlm kte gaduh manja-2 kann b ? *Silakan muntah beramai-2 ye , haha Awak lah kira bp lame dah kte bersama salah :P Sy ejek awak , awak touching bagai . Alolololo :*


Ape-2 punn hopeeee dapat lah kte still selamanyaa even mcm-2 jd kankan ? Last word , LHME , I LOVEEE LOVEEE LOVEEE YOUUUU SO MUCH :* muahmuah .


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!