//Forever Imperfect
Aku Janji ♥
Saturday, March 5, 2011 @ 1:53 AM | 0 Comment [s]

Ahhhhhhhhhhhh , amat memenat kan hari ni . Yeahh . Tadi dekat sekolah aku ada program ' Aku Janji ' khas untuk pelajar tingkatan 3 && 5 . Ibu bapa pelajar-2 yg terlibat kena hadir ke sekolah dan menandatangani kad laporan prestasi pelajar .

Mak aku wakil kpd aku dan Adah adik aku tu . Ahhh amat memalu kann . Ni lah dia result Ujian Selaras 1 aku hari tu ;

Bahasa Melayu : 60 %
Bahasa Inggeris : 56 %
Mathematics : 87 %
Pend. Islam : 80 %
Sejarah : XX %
AddMath : 46 %
Lukisan Kejuruteraan : 72 %
Physics : 30 %
Chemistry : XX %


Okayy , sila lah gelak puas-2 . HAHA terok nyaa result aku !! Sorry mak :'( Buat masa ni Along ada 2A's je . Okay lah tu . HAHA okay ke ? Sejarah and Chemist ? Tak payah tahu . Gagal . Kbye *Sorry cikgu Z and N

Tiba-2 ade pulaa sesi photography dengan budak HOT . Euwww HOT kewwwww ? Siapakah ? Ni diaa ;

|

|

|

|

|

|

|

|

\/



From left ; Iera , Nyawan , Adah andd Me :D

Budak HOT nya yang ganjil di situ . Ala yg berlainan jantina tuu . HAHA .

Yeah , adik aku si Nyawan tu ramai peminat -.- Ramai orang ckp dia handsome . Erk . Fr me kankan , my boyf , Luke , handsome lagi . Muahahaha ;D kay Nyawan , kau mmg handsome *Blueks :P

And lihat lah lagi gambar-2 bengong :P

|

|

|

|

|

|

|

\/



Thats me , huwahuwa :P



Kay aku tahu aku chomel :P



Nyawan , pahal kau mempelik ? HAHA



Adah withh Boboi Boy :D HAHAHA . Sje je aku snap , takde kerjaa (:

Kay , takat tuh jehhh , byebye ^^,


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!